Vi ger dig råden för att lyckas
på distans!
Bakgrund

Vi vill bidra! Många organisationer letar intensivt efter sätt att hålla sina medarbetare motiverade och framåtriktade, trots tuffa tider. Man måste ju, på något sätt, fortsätta framåt hur utmanande det än är just nu. Därför tog vi fram ett 3 minuters test kring arbete på distans.

Vad ger Testet mig/min organisation?
Efter genomfört test har du möjlighet att få en analys med rekommendationer baserat på dina svar. Du förbinder dig inte till att köpa något av oss i samband med detta test. Vi delar inte dina personuppgifter med tredje part. Vi säljer, handlar, hyr eller avslöjar inte heller din information till andra parter.

Hur gör jag testet?
För att starta testet klickar du på pilen längst ner i högra hörnet. Testet tar ca 2-3 minuter att genomföra. Om du vill ha en kostnadsfri analys av dina svar fyller du i dina kontaktuppgifter i slutet av testet så kommer det till din e-post.


Om Hubbster Group
Det finns en tydlig koppling mellan gott ledarskap, engagemang, prestation och resultat. Allt fler inser sambandet, men få vet hur de ska aktivera, driva och följa upp bland annat det dagliga som ett förändringsarbete med sina medarbetare. Det vet vi!

Hubbster Group är resultatet av en fusion mellan techbolaget Hubbster, tillväxtexperterna Quality Sales och undersökningsbolaget Tradewell. Samtliga tre bolag är experter inom medarbetardriven förändring men med kompletterande kompetenser och tjänster som du kan läsa mer om nedan. Tillsammans erbjuder vi en totallösning för företag och organisationer som vill driva tillväxt genom medarbetarengagemang, bottom up.


Okej, nu kör vi igång!